24 Haziran Önemli Bir Fırsat ve Başlangıçtır.

24 Haziran Önemli Bir Fırsat ve Başlangıçtır.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında mahalle programlarına devam eden, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ilçenin Aydınpınar ve Kösedik Mahallelerini ziyaret etti.

A+A-

‘24 Haziran önemli bir fırsat ve başlangıçtır.’ diyen Başkan Topaloğlu; ‘’ 24 Haziran’ın yetkisi aslında 16 Nisan Referandumu ile verilmişti. Bu yetkiyi geciktirmeden kullanma zamanı gelmiştir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. Gerek ekonomi anlamında gerekse ulusal anlamda sırtlan gibi ülkemize saldırıyorlar. Türkiye'yi yolundan döndürmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı ortadan kaldırmak için ne işler çeviriyorlar. Rakiplere ve dışarıdan oynanan oyunlara bakın. Bu aziz millet bu oyunu gördü ve 24 Haziran günü inşallah bu oyunu bozacak.’’ dedi.

En Yüksek Oyu Alacağız.

24 Haziran akşamı ilçe olarak en yüksek oyu almayı hedefliyoruz diyen Başkan Topaloğlu; ‘’Biz güçlü ülke diyoruz. Millet olarak Cumhurbaşkanımızı inşallah güçlü bir şekilde seçeceğiz. Ama yanında güçlü meclis diyoruz. Eğer yürütme organı meclis ile uyumlu bir şekilde çalışırsa, güçlü Türkiye olur. Bunun içinde milletvekili sayımızı en üst seviyeye çıkartmamız gerekiyor. 19 Mayıs İlçesi olarak bizlere düşen en yüksek oyu almalı, hatta birçok mahallemizde firesiz bir şekilde desteğimizi ortaya koymalıyız. ’dedi.

19-mayis-haber-1.jpg19-bayrami-haber2.jpg19-mayis-haber3.jpg19-mayis-haber4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.