2018 Atakum’un zirve yılı olacak!

2018 Atakum’un zirve yılı olacak!

2017 yılını yatırımlar noktasında verimli geçirdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2018 yılında da aynı hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydederek, hem açılışlar hem de yeni yatırımlar için zirve yılı yaşanacağını belirtt

A+A-

Atakum Belediyesi olarak 2017 yılı içerisinde temellerini attıkları birçok projeyi, yine aynı yıl içerisinde açılışa hazır hale getirdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, 2018 yılının ilk aylarından itibaren açılışlara başlayacaklarını ve ön hazırlıkları tamamlanan dev projelerin temellerini atacaklarını söyledi.

DEV PROJELERİN AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞECEK
Atakum Belediyesinde göreve geldikleri günden bugüne 3,5 yıllık görev sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Taşçı, birbirinden önemli yatırımlara imza atıldığını ifade etti. Özellikle 2017 yılı içerisinde hayata geçirdikleri projelerin, ilçeye kazandırdıkları yatırımların önemine dikkat çeken Başkan Taşçı, “2017 yılında temeli atılan projeleri, aynı yıl içerisinde tamamlayarak açılışa hazır hale getirdik. Rutin belediyecilikte rekorlara imza attığımız yıl içerisinde, yapılamayanları yaparak, ilçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için mücadele ettik. 2018 yılının ilk aylarından itibaren dev projelerimizin açılışlarına başlıyoruz. Aynı şekilde yeni projelerimiz, kapsamlı yatırımlarımız için de düğmeye basıyoruz. Atakum Belediyesinin çalışmalarıyla, Atakum İlçesinde 2018 yılı, zirve yılı olacak” dedi.

AÇILIŞLARI TEMEL ATMALAR İZLEYECEK
Açılışları yapılarak Atakumlularla buluşturulacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, “Atakum İlçesinde dev bir turizm atağı olacak olan Osmanlı Hamamlarını hizmete açacağız. Aynı şekilde Seyir Terası projemizin açılışını 2018 yılının ilk aylarında gerçekleştireceğiz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasının son hazırlıkları tamamlanıyor, en kısa sürede kapılarını vatandaşlarımıza açacak. Yenimahalle’de yapımı hızla devam eden dev kompleksin açılışını da 2018 yılında gerçekleştireceğiz. Bir yandan yeni köy konaklarını ilçemize kazandırmaya, hayır çarşıları ile yüzleri güldürmeye devam edeceğiz, diğer yandan da ön hazırlıklarını tamamladığımız dev projelerimizin temellerini atacağız” diye konuştu.

'BİRLİKTE YÖNETİM'LE ÖRNEK BELEDİYECİLİK
Hayata geçirilen projelerin yanı sıra rutin belediyecilik çalışmalarında da lider bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden Başkan Taşçı, “Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birisiyiz. Sürekli değişiyor ve gelişiyoruz. Atakum Belediyesi olarak, bu sürecin en büyük destekçisi biziz. Bizim de en büyük destekçimiz, Atakum halkıdır. Bu sayede, sadece projeler noktasında değil, rutin belediyecilik anlamında da örnek gösteriliyoruz. Bize güç kaynağı olan, her zaman ‘birlikte yönetim’ anlayışımızın bir parçası olan Atakumlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle yeni yıllarını kutluyorum. 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam coğrafyasına huzur, barış getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum