2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Okul Sporları İstişare Toplantısı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Okul Sporları İstişare Toplantısı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Dönemi Okul Sporları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kaymakamımız Ali Fuat Türkel Başkanlığında Bafra Öğretmen Evi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

A+A-

 Bafra ilçemize bağlı 19 mayıs Alaçam ve Yakakent ilçe spor müdürleri ile ilçe milli eğitim müdürlerinin yanı sıra Bafra okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımlarıyla

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel   açılış konuşmalarında 04.10.2018 Günü Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Şehit Olan  Askerlerimize Allahtan Rahmet Kederli Ailelerine Sabırlar diler. Milletimizin başı sağolsun.

 Okul Sporlarının öğrencilerimiz açısında öneminin çok büyük olduğunu söyleyerek ilçemiz okullarında ne kadar çok öğrecilerimize her türlü sporun önemini ve hassasiyetleri anlatılarak spor alışkanlıklarıyla uğraşmalarını istedi sporun iyisi kötüsü yoktur. Spor ahlak demektir. Spor heyecan  demektir spor başarı demektir spor sağlık demektir. Spor tek futbol değildir. Spor Voleybol, Basketbol, Atletizm, Okçuluk, Hentbol, Futsal, Masatenisi, Hentbol  ve sporun okullarda tabana yayılması  yaygınlaştırması ve daha fazla çocuklarımıza spor yaptırmanın çabası ve gayreti içerisinde olduğu ifade edildi

 

İl müdürü Sayın Ahmet Karayılmaz’ın İş yoğunluğu sebebi ile katılamadığı toplantımızın siz Bafralı hemşehrelimize selamı ile selamlamak isterim.  Modaratörlüğünü Bafra Gençlik Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak İlçe milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak’ın Katılımları ile Okul sporları Konulu Toplantı yapılmıştır.

Okul sporları Bafra İlçesi 19 Mayıs Alaçam ve Yakakent ilçelerine koordinatör ilçe olarak [Hentbol, Voleybol, Basketbol, Futbol ve Futsal] Branşlarında koordinatör ilçe olarak ev sahipliği yapacak. Buradan da derece yapan takımlarımız il birinciliği katılmaya hak kazanacaktır.

istisare-toplantisi-1.jpgistisare-toplantisi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.