2016’da 668 yeni iş-yeri açıldı.

2016’da 668 yeni iş-yeri açıldı.

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, 2016 yılında Atakum İlçesinde 668 yeni işyeri ruhsatı verdiklerini açıklayarak, “Bu bir Atakum rekoru, herkes Atakum’da işyeri sahibi olmak istiyor” dedi.

A+A-
Atakum İlçesinde işyeri açmak isteyenlerin sayısındaki hızlı artış, bir rekoru da beraberinde getirdi. İlçede ticaret yapmak isteyenlerin başvuruları üzerine 2016 yılında 668 kişiye işyeri ruhsatı verildi.
 
Atakum’un değişen ve gelişen yapısının, yeni iş kurmak isteyenler ve işyerlerini Atakum’a taşımak isteyenler için önemli bir etken olduğunu söyleyen Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “Atakum bir cazibe merkezi. Özellikle son dönemde, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın önemli projeleri ve çalışmalarıyla birlikte ilçemiz, önemli bir ticaret noktası da olmaya başladı. Bu noktadan hareketle, 2016 yılında tam 668 yeni işyeri ruhsatı verdik. Bu Atakum İlçesinin rekorudur. 2017 yılında da bu rekorun kırılacağını düşünüyoruz” dedi.
 
Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak ilçe esnafının her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Zabıta Müdürü Türk, “Mevcut esnafımızla, Atakum’da işyeri açmak isteyen girişimcilerle son derece yakın diyalog içerisindeyiz. Her zaman yanlarındayız. Aynı şekilde vatandaşlarımızın tüketim noktalarına yönelik ciddi bir kontrol ve denetleme mekanizması içerisinde çalışıyoruz. Atakum’da hem esnafımızın hem de tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırmak için, Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak 7/24 görev başındayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.