2. Lovelet Müzik Yarışması Başvuruları Başladı!!

2. Lovelet Müzik Yarışması Başvuruları Başladı!!

Lovelet Outlet geçtiğimiz yıl birincisini gerçekleştirdiği Müzik Yarışmasının 2.sini organize ediyor.

A+A-

 Sesine, müziğine, yeteneğine güvenen herkesin katılabileceği yarışmanın tek koşulu, ister bir müzik grubu olsun ister solo olsun en az bir enstrüman çalmak.

Yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Lovelet Outlet Farklı bir konsept ile Eğlence dolu bir müzik yarışması düzenliyor. Başvuruların 13 Mart - 13 Nisan tarihleri arasında danışma noktasından bizzat yapılacak olup, elemeleri geçen adaylar finalde yarışacaklardır.

Lovelet Outlet’ te gerçekleşecek olan yarışmada Armoni Müzik’te yarışmacıların stüdyo kayıtları ücretsiz olarak yapılacaktır. Genç yeteneklerin keşfedildiği Jüri üyelerinin finalistlerini belirlendiği yarışmada birinciye 2,500 TL ikinciye 1,500 TL üçüncüye ise 1,000 TL Hediye Çeki verilecektir.

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi kampanya ve etkinlikleriyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya, kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet siz değerli ziyaretçilerini bekliyor.

img_0095.jpgimg_0115.jpgimg_0253.jpgimg_0291.jpgimg_5474.jpgimg_5728.jpgimg_5884.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.