1930 Bafraspor'dan H. Kaya Aşcı'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

1930 Bafraspor'dan H. Kaya Aşcı'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ekiplerinden 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ile Kulüp Başkan yardımcısı Avukat Anıl Güngör

A+A-
 Yönetim adına Kapıkayafest Doğa Sporları Festivalin de Yamaç Paraşütü Eğitimcisi ile iniş sırasında geçirdiği tahlisiz kaza sonucu  sağ ağının kırılması sonucu evinde istirahat eden Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
 
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren  Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı başıma böyle tahlisiz ufuk bir kaza geldi. Daha götüsü de olabilirdi, ama sağ ayağımızın kırılmasıyla atlattık. Yamaç paraşütüyle bir deneyim yaşayalım dedik, gök yüzünde usta Yamaç Paraşütçü eğitimciyle her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Ama ne olduysa aşığa inerek olduk. Sıcak sıcağına ayağımın kırıldığını anlamadım, ağrılarımın artmasından sonra Bafra'daki Özel bir hastane ye giderek  çekildiğim röntgen sonucu  sağ ayağımın da iki kırık tespit edildi.Acilen yapılan başarılı bir ameliyat sonrası kırılan ayağıma platin takıldı Şuan şükür olsun iyiyim, ziyaretime gelen başta 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Kulüp Başkan yardımcısı Avukat Anıl Göngör  ve Yönetimine. Ayrıca diğer dostlarıma çok teşekkürler ediyorum beni bu zor günüm de yalnız bırakmadıkları için. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.