1930 Bafraspor’da Tekkeköy spor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

1930 Bafraspor’da Tekkeköy spor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 23.haftasında 1930 Bafraspor zorlu viraj olan Samsun Tekkeköy spor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

1930 Bafraspor Samsun Tekkeköy spor karşılaşmasının hazırlıklarına bu gün Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasın da yaptığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından beşe iki çalışma ile devam etti. Antrenmanın sonunda  1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal dar alanda yaptırmış olduğu çift kale maçında oyunu sık sık keserek oyuncularının Tekkeköy spor karşılaşması öncesi  nasıl pozisyon almaları konusun da uyarı da bulundu.

1930 Bafraspor teknik direktörü Mahmut Topal antrenmandan  sonra yaptığı açıklamada Süper Amatör liginin  23.haftasında bizleri her yönüyle zorlu bir deplasman olan Samsun Tekkeköy spor  karşılaşma bekliyor. Geçen hafta Yolspor’un lig ikincisi Termespor’u mağlup etmesi bizim de Samsun TürkTelekomspor karşısında galip gelerek çok önemli 3 puan almamız sonucun da  ligde ikinci sıraya yerleşerek önemli bir haftayı geride bırakmıştık. Şimdi  ise 23. hafta Pazar günü 1930 Bafraspor  için yine çok önemli hafta dönüm maçı olarak gördüğümüz Samsun Tekkeköy spor  maçına çıkacağız. Her karşılaşmayı final olarak görüyoruz. Futbolcularımın morali ve neşesi yerinde. Cezalı ve sakat futbolcumuz yok. Bu karşılaşma her iki taraf içinde zor olacak, taraftarları ve futbolseverleri iyi bir karşılaşma bekliyor. İnşallah kazanan taraf biz oluruz, ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum.

Zorlu bir viraj ama bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan çıkarmak istiyoruz, rakibimizde üç puan almak isteyecek ona göre hafta içinde yapmış olduğumuz antrenmanlarla rakibimizin nasıl oynayacağını futbolcularıma anlatarak pozisyon pozisyon çalıştık. Eğer playoff oynamak istiyorsak bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan çıkarmak zorundayız bununda farkında ve bilincindeyiz. Takım olarak zorlu karşılaşmaya hazırız diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.