1930 BAFRASPOR'DA PAROLA GALİBİYET

1930 BAFRASPOR'DA PAROLA GALİBİYET

Türkiye Bal Ligi 5. Grupta Mücadele Eden 1930 Bafraspor Bu Haftaki Oynayacağı Sinopspor Maçına Yaptığı Çift Kale İdman İle Devam Etti.

A+A-

İdmanda hırslı görünen futbolcular bu haftaki oynanacak olan Sinopspor maçı için iddaalı konuştular. Futbolcular yaptkları açıklamada, ''Bizler şimdiye kadar Bafra'ya ve Bafraspor seyircisine puanlar ve galibiyet serisini bir türlü getiremedik. Ama Pazar günü oynayacağımız Sinopspor maçı için, maçtan 3 puanla ayrılacağımıza eminiz. ''

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Şevki Ekşi, '' Gerçekten oynadığımız maçlarda şanssızlıklar, sakat futbolcularımızın fazla olması bir türlü istediğimiz oyun çizgimizi kuramamıza sebep oldu. Her maçta istediğimiz gol pozisyonlarına fazlasıyla giriyoruz ama onları bir türlü necidelendiremiyoruz. Bunların üzerine çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Biliyorum futbolcularımızın üzerinde de büyük bir baskı var. O baskı da bir türlü puanlar ve galibiyetler serisini yakalayamamızdan dolayıdır. İnanıyorum ki inşallah Pazar günü oynacağımız Sinopspor maçı bizim için ligde var olma maçımız olacaktır. İnşallah bu maçtan 3 puanla ayrılacağız. Bizleri hiç bir maçta yanlız bırakmayan yönetimimize ve vefakar taraftarımıza bu 3 puanı hediye edeceğiz. Bu haftaki maçımıza tüm Bafralı futbolseverleri bekliyoruz. Bizleri yanlız bırakmasınlar. Bu takım laik olduğu yerlere mutlaka gelecektir. Biliyoruz, onları da çok üzüyoruz ama mutlaka bu takım birlik ve beraberlik içerisinde düzlüğe çıkacaktır. '' şeklinde konuştu.

İdman sonrası, her hafta olduğu gibi 1930 Bafraspor taraftarı olan İsmail Yiğit ve Ramazan Güngör tarafından 1930 Bafraspor futbolcularına baklava ikram edildi. Bu maçtan mutlaka 3 puan alınması gerektiğini söylediler. 

dscf1777-001.jpgdscf1785-001.jpgdscf1786.jpgdscf1798.jpgdscf1799-001.jpgdscf1801-001.jpgdscf1802-001.jpgdscf1805-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.