1930 Bafraspor'da  Dış Transfer  Sürüyor

1930 Bafraspor'da Dış Transfer Sürüyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginde mücadele eden ve 2018 - 2019 Futbol sezonu için iddialı kadro oluşturmaya 1930 Bafraspor dış transfer de Yunus Uzun'dan sonra Bayat Belediye Gençlikspor'dan 20 yaşındaki sağ bek Fatih Arslaneren'i kadrosuna da dahil et

A+A-

1930 Bafraspor dış transfer de kadrosuna kattığı Fatih Arslaneren sırasıyla 2014 - 2015 sezonunda Havza Belediyespor'la Şampiyonluk yaşadıktan sonra Samsun Türk Telekomspor ve Bayat Belediye Gençlikspor da top oynadı.

 

İmza Töreninde konuşan 1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcısı Selami Arslan; 2018 - 2019  Süper amatör ligi için 1930 Bafraspor olarak bu sezon Bafra'ya yakışır güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmak için yönetim olarak gece gündüz ince eleyip  karakterli, bütçemizi aşmadan takımımıza güç katacak faydalı ve nokta futbolcu transfer etmeye çalışıyoruz. Dış transferde kadromuza ilk olarak bu ligde kendini kanıtlamış ve ligi iyi bilen sağ ve sol kanatları etkili kullanan ofansif futbolcu kardeşimiz Yunus Uzun'u 1930 Bafraspor ailesine kazandırarak dış transferdeki ilk transferimizi gerçekleştirmiştik. Şimdi ise dış transfer de ikinci transferimizi geçen sezon Bayat Belediye Gençlikspor'da sağ bek ve orta saha mevkiğin de oynayan 20 yaşındaki Fatih Arslaneren'i 1930 Bafraspor ailesine kazandırmış olduk. Başkan Yardımcısı Arslan, son olarak 1930 Bafraspor'da transferlerin süreceğini belirtti.

 

Fatih Arslaneren'in Kulüp binasında gerçekleşen İmza töreninde 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Kulüp Başkan Yardımcısı Selami Arslan,Genel Kaptan Kemal Karamanel ve 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.