1930 BAFRASPOR’A MALZEME DESTEĞİ

1930 BAFRASPOR’A MALZEME DESTEĞİ

Samsun Valisi Osman Kaymak, 13.10.2017 Cuma günü saat 17.30’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen 09-15 Ekim 2017 Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen malzeme dağıtım törenine katıldı.

A+A-
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Şener Aydın bir konuşma yaparak, Amatör Spor Kulüpleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra spor kulüpleri branşlarında sportif gösteriler sundu.
 
       Vali Osman Kaymak malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmasında, “Bugün Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım törenindeyiz. Sevgili Gençler; Samsun ilimiz son yıllarda spor alt yapısına büyük yatırımlar yaptı. Özellikle İşitme Engelliler Olimpiyatları nedeniyle ilimizde çok sayıda spor tesisi yapıldı. İki Gençlik ve Spor Bakanımızın Samsun milletvekili olması ilimiz için büyük bir şanstı.
 
        Değerli Kulüp Yöneticileri; buradan özellikle sizlere seslenmek istiyorum. Lütfen bu tesisleri en iyi şekilde kullanalım. Sayın Spor Bakanımızın bizlerden de ricası şudur. İlimizdeki bu spor tesisleri, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, atletizm, okçuluk, bowling ve güreş salonlarını kullanmamızı ve buraların hiç birinin boş kalmasını istemiyor. Bu spor salonlarından milli sporcular yetiştirelim. O yönüyle sporun her dalında kulüpler kuralım. Gerçekten Samsun’u gelecek yıllara taşıyacak yeni milli sporcular yetiştirelim. Sayın Bakanımızın bu yönde bizlere talimatları var. Bizlerde bu tesisleri öğrencilerimizle ve sporcularımızla birlikte en güzel bir şekilde kullanmak zorundayız.
 
      Yeni Gençlik ve Spor İl Müdürümüzden de ricamız odur. Lütfen ilimizdeki spor salonları sürekli çalışsın, boş kalmasın, ışıkları devamlı yansın istiyoruz. Gençlerimiz ve öğrencilerimiz en iyi şekilde bu salonlardan istifade etsinler. Böylelikle sağlıklı ve güzel bir gençlik yetişsin istiyoruz. Bugün burada her kulübümüze beş bin liranın üzerinde malzeme yardımı yapacağız. Bu çok önemli bir katkıdır. Bu yönüyle Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a çok teşekkür ediyorum. Bu malzemelerinizi en iyi şekilde kullanmanızı istiyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu malzemelerin gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.”dedi.
 
        Konuşmaların ardından Vali Osman Kaymak, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gönderilen malzemeleri Amatör Spor Kulüplerine dağıtımını yaparak, kulüplere başarılar diledi.
 
        Malzeme dağıtım törenine ayrıca, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Amatör Spor Kulüp Başkanları, Yöneticileri ve sporcular katıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.