1930 Bafraspor Transferlerle Bal'lanıyor

1930 Bafraspor Transferlerle Bal'lanıyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginde mücadele eden ve 2018 - 2019 Futbol sezonu için iddialı kadro oluşturmaya devam eden

A+A-

 1930 Bafraspor dış transfer atağını devam ettirerek üçüncü transferini geçen sezon Bal Ligi ekiplerinden Çarşambaspor'da  sol bek oynayan 28 yaşındaki Murat Bedir'i kadrosuna katarak devam etti.

 

1930 Bafraspor dış transfer de kadrosuna kattığı  28 yaşındaki Murat Bedir sırasıyla Vezirköprü Belediyespor, İlkadım Belediyespor,Ladik Belediyespor(Bal Ligi ),19 Mayıs Beledieyspor, Atakum Beledieyspor ve geçen sezon Bal Ligi ekiplerinden Çarşambaspor'un formasını giydi.

 

İmza Töreninde konuşan 1930 Bafraspor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kurt  ; 2018 - 2019  Süper Amatör liginde Şampiyonluk için  1930 Bafraspor olarak bu sezon Bafra'ya yakışır güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmak için yönetim olarak gece gündüz  çalışıyoruz. İnşallah bu sene amacımız şehrimize mal olmuş 1930 Bafraspor'a yakışır kadro kurarak istediğimiz ve arzuladığımız Bölgesel Lig olan ( Bal Ligine ) bu sene mutlaka çıkmak olacaktır. Ağustos'un 25'ne kadar transferleri hemen hemen bitirip kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Şu an görüşüp anlaştığımız futbolcu kardeşlerimizle tek tek resmi mukavele imzalıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun, onların istediği 1930 Bafrasporumuza yakışır bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Futbol Şube Sorumlusu Kurt, son olarak 1930 Bafraspor'da dış transferin bitmediğini ve transferlerin süreceğini belirtti.

 

Murat Bedir'in Kulüp binasında gerçekleşen İmza töreninde 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,Kulüp Başkan Yardımcıları Selami Arslan, Osman İleri, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kurt ve 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal katıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum