1915’ TEN 15 TEMMUZ’A TİYATRO GÖSTERİSİ

1915’ TEN 15 TEMMUZ’A TİYATRO GÖSTERİSİ

Samsun’un Bafra ilçesinde "1915'ten 15 Temmuz'a" adlı tiyatro gösterisi seyircilerle buluştu.

A+A-

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez' in yazıp oynadığı "1915'ten 15 Temmuz'a" isimli oyun tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşattı.

AK Parti Bafra Gençlik Kolları tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Sunuculuğunu Mert Torun’un yaptığı gösteri; AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’ın açılış konuşması ile başlayarak Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hamit Kılıç’ın konuşması ile devam etti.

Kılıç; “ Çok değerli Ak Parti İlçe Başkanım, çok değerli MHP İlçe Başkanım, çok değerli protokol , çok değerli misafirler ve çok değerli gençler hepiniz hoş geldiniz , sefalar getirdiniz. Ak Parti Gençlik Teşkilatımızın düzenlediği programa katılmak üzere geldiniz hepiniz. Ve gençlerimize teşekkür ediyorum bu akşam ki özel program için.

Tabi biz şu anda koltuklarımıza yaslandık programı izliyoruz.  Ama 15 Temmuz akşamı eğer bu darbe girişimi başarılı olsaydı acaba bugün biz neler yapıyor olurduk diye Murat kardeşimi dinlerken birazda bunları düşündüm.

Cenabı hakka şükürler olsun ki bu milletin sağ duyusu ile beraber o akşam başarılı olamadılar. Bunları destekleyen arkasında duran dış  güçler belki de başaramayacaklarını bile bile bu işi yaptılar. Buna Türk milleti müsaade etmedi. Her ne şekilde olursa olsun o gün milletimizin feraseti galip geldi. İnsanlarımız akın akın meydanlara aktı geldi. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız’ ın ve Sayın Bahçeli’nin vatandaşlarımızın meydanlara davet etmesi ile beraber çok şükür başarılı olamadılar.

Ben tekrar hepinize hoş geldiniz diyorum ve iyi seyirler diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Selim Maden adlı gencin şiir okumasıyla devam eden gösteri 1915’ten 15 Temmuz’a adlı sinevizyon gösteriminden sonra sahneye usta oyuncu Ahmet Yenilmez çıktı.

Türklerin Anadolu'ya gelişi ile başlayan tiyatro gösterisi Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşu ve Çanakkale Savaşı ile devam etti. 15 Temmuz hain darbe girişimindeki kahramanların hikayesiyle son buldu.

Programa Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hamit Kılıç ve eşi Asuman Kılıç, AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan, TÜGVA Bafra Temsilcisi Serkan YAVUZ, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Tiyatro gösterisi plaket töreni ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

1915’-ten-15-temmuz’a-tiyatro-gosterisi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.