19 Öğretmenler Günü Etkinliği

19 Öğretmenler Günü Etkinliği

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

A+A-

Başkan Topaloğlu , ”Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Tüm meslek grupları sizlerin elinde şekillenmektedir. Özgürlüğü, Bağımsızlığı, Ulusal Egemenliği, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren değerli öğretmenler, sizlerin varlığıyla gelecekten en ufak bir kaygımız ve endişemiz yoktur. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. ”Dedi.

 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu öğretmenlerimiz söz konusu olan kutsal görevini yerine getirirken, 19 Mayıs Belediyesinin de eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Programa 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven,19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Akdoğan,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol,19 Mayıs İlçe Jand.Teğ.Serkan Kalınbacak, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anısına, gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri taktim edildi.

19-mayis-ogretmenler-gunu-kutlamasi.jpg19-mayis-ogretmenler-gunu-kutlamasi-f.jpg19-mayis-ogretmenler-gunu-kutlamasi-4.jpg19-mayis-ogretmenler-gunu-kutlamasi-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.