19 MAYIS’TA ’’KAHVEDE ŞENLİK VAR’’ TİYATROSU

19 MAYIS’TA ’’KAHVEDE ŞENLİK VAR’’ TİYATROSU

19 Mayıs Belediyesi Kültür ve Sanat hizmetleri çerçevesinde ilçe halkını tiyatro ile buluşturdu.

A+A-

Kültür ve Sanat hizmetlerine önem veren, 19 Mayıs Belediyesi, Belediye Toplantı ve Düğün Salonunda sahnelenen ‘’Kahvede Şenlik Var’’ isimli tiyatroyu ilçe halkı ile buluşturdu.

Hayal atölyesi tiyatro gurubu tarafından sahnelenen “Kahvede Şenlik Var” isimli tiyatro gösterisi ücretsiz izlendi.

2 perdelik komedi oyunu olan “Kahvede Şenlik Var” tiyatro gösterisinde bir kadın ve bir erkek, bir arabulucu vasıtasıyla birbirlerini tanımak, konuşup, anlaşıp ve sonunda evlenmek üzere bir kahvede buluşuyor. Konuşmaları ve olayları yönlendiren birde garson vardır. Kadınla erkeğin evliliğe bakış açılarını, hayata dair pazarlıkları, ilişkiler çatışması müziğin ve dansın eşlik ettiği bir atmosferde komik bir üslupla anlatıldı.

Tiyatro gösterimine 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

19 Mayıs Belediyesi olarak her fırsatta vatandaşlarımızı tiyatro ile buluşturuyoruz diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ,” Tiyatro dünyanın en eski sanatsal faaliyetleri arasındadır. İnsanların boş zamanlarını değerlendirmenin en iyi yollarından biride tiyatrodur. Belediye olarak sanatın ve sanatçının hak ettiği değeri alması için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Kültür ve Sanat hizmetleri kapsamında tiyatro gösterileri devam edecektir”. Dedi.

kahvede-senlik-var-1.jpgkahvede-senlik-var-2.jpgkahvede-senlik-var-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.