19 MAYIS’TA İMAR SEVİNCİ

19 MAYIS’TA İMAR SEVİNCİ

Kavak'ın 19 Mayıs Mahallesi’ne imar uygulaması geldi.

A+A-

Kavak’ın en büyük mahallelerinden 19 Mayıs mahallesi imar uygulaması ile tanıştı. Semt sakinlerince büyük sevinçle karşılanan uygulama hakkında konuşan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Mahallemiz artık daha hızlı ve sağlıklı büyüyecek” dedi.

Mahalle sakinleri ile Huzur Düğün Salonunda bir araya gelerek imar uygulaması hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, mahallede imar uygulaması olmamasından dolayı vatandaşların çektiği sıkıntıların artık son bulduğunu söyledi; Sarıcaoğlu, “ 19 Mayıs Mahallemizde imar uygulamasının olmaması mahallemizin gelişimi konusunda hep önünde bir engel oldu. Gerekli incelemeleri yaptık ve imar uygulaması için mahalle sakinlerimizin de istekleri doğrultusunda startı verdik” diye konuştu.

 

MAHALLE DEĞER KAZANACAK

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan İbrahim Sarıcaoğlu; “19 Mayıs Mahallemiz ilçemizin en büyük mahallelerinden biri. Cezaevinin de bu bölgeye yakın bir yere yapılıyor olması burayı daha da önemli hale getiriyor. Mahalle sakinlerimizin her fırsatta dile getirdikleri imar uygulaması sorununa neşter vurma zamanı geldi. Mahalle sakinlerimiz ile imar uygulaması hakkında bilgilendirme ve istişare toplantısı yaptık. Cezaevi ve imar uygulaması sayesinde bu mahallemizdeki bina artışı çok ciddi manada artacak ve mahallemizdeki tüm yerler değerlenecek” dedi.

kavak-imar-sevinci-2.jpgkavak-imar-sevinci-21.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.