19 Mayıs’ta Festival Başlıyor.

19 Mayıs’ta Festival Başlıyor.

19 Mayıs belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenecek olan Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali başlıyor.

A+A-

19 Mayıs belediyesi 7. Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında 09 Temmuz Pazar günü bisiklet gezisi yapılacak. Bisiklet gezisi 19 Mayıs ilçesi saat kulesi önünden başlayıp, Şehit İsmail Bektaş spor kompleksinde son bulacak.

Katılımcılara 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından çekiliş ile birçok hediye verilirken, hediyeler arasında iki tane bisiklette yer alacak.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “ Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bisiklet gezimiz büyük ilgi görüyor. Bu etkinliğimizi başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşımızı sağlıklı yaşama ve spora yönlendirmek için yapıyoruz.7’den 70 ‘e tüm vatandaşlarımızı Pazar günü saat 11.00 de düzenlenecek olan bisiklet gezimize davet ediyorum” dedi. Başkan Topaloğlu “Pazar günü bisiklet gezimizin ardından saat 13.00’de Kuş Cenneti ve Nebiyan Ormanları tanıtım turlarımız düzenlenecek. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için belediyemiz önünde araçlarımız olacak. Tanıtım turlarımıza da tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.