19 Mayıs’ta 23 Nisan kutlamaları

19 Mayıs’ta 23 Nisan kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 97. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde’de coşkuyla kutlandı.

A+A-

19 Mayıs İlçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 15 Temmuz Millet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulması ile start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlanan törene 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Demirpençe ve Kurum Amirleri katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan kutlama programı hava muhalefeti nedeniyle 19 Mayıs Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından şiirler ve çeşitli gösterilerle devam eden programın sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Programın sonunda açıklamada bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Milli iradenin temsil edildiği TBMM’nin açılışının ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılı kutlu olsun.’’ dedi.

Programa 19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruşları, Veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.