19 Mayıs’ta 21 Mart Etkinlikleri

19 Mayıs’ta 21 Mart Etkinlikleri

Millet olarak en köklü geleneklerimizden birisi olan Nevruz Bayramı programı 19 Mayıs ilçesinde yumurta tokuşturma, nevruz pilavı ikramı, nevruz ateşi yakılması çeşitli etkinlikler ve nevruz duası ile kutlandı.

A+A-

19 Mayıs Haber 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” 21 Mart günü ilçemizde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Anadolu lisesinde gerçekleştirilen nevruz programına katıldık. Yeni başlangıçların, umudun, kardeşliğin, dayanışmanın ve baharın müjdeleyicisi olan Nevruz Bayramı’ nın birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesine vesile olmasını diliyorum. Nevruz bayramı kutlu olsun.” Dedi.

Ardından 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü dolayısıyla ilçede bulunan Şehit Vural Akdeniz Anaokulu ziyaret eden, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu burada eğitim gören down sendromu öğrenci Buğlem ile nevruz geleneği olan yumurta tokuşturma etkinliği gerçekleştirdi. Ayrıca anaokulu öğrencilerin sorularını yanıtlayan başkan Topaloğlu öğrencilere hediye verdi.

19 Mayıs’ta 21 Mart Etkinlikleri-19 Mayıs Haber19 Mayıs’ta 21 Mart Etkinlikleri-19 Mayıs Haber19 Mayıs’ta 21 Mart Etkinlikleri-19 Mayıs Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.