19 Mayıslı Muhtarlar Kimlik Kartlarına Kavuştu

19 Mayıslı Muhtarlar Kimlik Kartlarına Kavuştu

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde mahalle muhtarlarına muhtar kimlik kartları dağıtıldı.

A+A-

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen muhtar kimlik kartları 19 Mayıs Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törenle İlçe Kaymakamı Yavuz Güner ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından mahalle muhtarlarına dağıtıldı.

Kaymakam Yavuz Güner, "Muhtarlarımız kendilerini tanıtacak bir kimlik kartına sahip değildi. Bugün burada 38 mahalle muhtarımıza içişleri bakanlığımız tarafından gönderilen kimlikleri dağıtıyoruz. Muhtar kimlik kartları muhtarlarımızın işlerini kolaylaştıracak, aidiyet duygularını daha geliştirecek ve kendilerini tanıtmada yardımcı olacaktır. Kimlik kartlarının muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’  Daha önce de bu örneği vermiştim. ‘Kalp kolda değildir ama nabız koldan alınır, Muhtarlarımız da öyle, toplumu yansıtırlar.’ 38 Mahallemizi ve Muhtar arkadaşlarımızı eşit olarak görüyor ve programlı şekilde eşit olarak hizmet aktarımı sağlıyoruz.  Vatandaşımızın memnuniyeti her şeyden önce gelir. Muhtarlarımızı demokrasinin ve yerinde yönetimin en temel taşı olarak değerlendiriyoruz. Onların görüş ve önerilerinin çok anlamlı ve manidar olduğunu her platformda da ifade ediyoruz. Muhtarlarımız bizzat vatandaşlarımızla iç içe yaşayan, tüm dert ve sıkıntılarını dinleyen, bu dert ve sıkıntıları bize aktaran temel mercilerimizdir. Bizlere sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kimlik kartlarının hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

19-mayisli-muhtarlar-kimlik-kartlarina-kavustu1.jpg19-mayisli-muhtarlar-kimlik-kartlarina-kavustu3.jpg19-mayisli-muhtarlar-kimlik-kartlarina-kavustu5.jpg19-mayisli-muhtarlar-kimlik-kartlarina-kavustub.jpg19-mayisli-muhtarlar-kimlik-kartlarina-kavustuf.jpg19-mayisli-muhtarlar-kimlik-kartlarina-kavustu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.