19 Mayıs’a Teşekkür Ziyareti

19 Mayıs’a Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İl Başkanı Muharrem Göksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesini ziyaret ederek, 16 Nisan halkoylamasında %75.59 oy oranıyla büyük destek veren 19 Mayıs Teşkilatına ve halkına teşekkür etti.

Gençlik Kolları’na Özel Teşekkür

Ziyarette konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, teşkilata teşekkür ederken, Gençlik Kolları yönetimine ayrıca teşekkür etti. Başkan Topaloğlu; ‘’ 43 gün boyunca mahalle mahalle gezdik, anayasa değişikliği maddelerini tek tek anlattık, sorulanlara cevap verdik. 19 Mayıs İlçemizde her dört kişiden üçünün oyunu aldık. Destek veren 19 Mayıslı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Yazar ve Ekibine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bir anda organize olabilen ve çözüm odaklı çalışmalarından dolayı, Referandum çalışmaları sürecinde üç defa genç kürsü programı yaparak salonları doldurmuş olmaları ve mahalle toplantılarıyla destek arayışından bir an bile kopmamaları bizleri son derece memnun etmiştir.’’ dedi.

Programların Coşkusu 16 Nisan’ın Habercisiydi

Referandum öncesi gerçekleştirdiğimiz programların coşkusu 16 Nisan’ın habercisiydi diyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan; ‘’ Coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiğimiz genç kürsü programı, aynı şekilde gerçekleştirilen mitingimiz, 19 Mayıs ilçemizdeki coşku 16 Nisan’da sandıktan çıkacak olan sonucun habercisiydi. 19 Mayıs İlçemize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

"2019 seçimi de bizim için çok önemlidir"

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında; ‘’ 16 Nisan'da halk oylamasında verdikleri destekten dolayı 19 Mayıs teşkilatına ve halkına teşekkür etti. Yılmaz, "Evet oylarınızla yine büyük destek verdiniz. Ülkemizin gelişmesini engellemek isteyen ve bizi Ortadoğu ülkeleri gibi yok etmek isteyenler var. 16 Nisan halk oylamasında verdiğiniz Evet oyları için teşekkür ederim. Önümüzdeki 2019 seçimlerine az bir zaman kaldı. Yarın seçim olacakmış gibi çalışacağız çünkü 2019 seçimi de bizim için çok önemlidir. ‘’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.