19 MAYIS’A BAFRALI TAPU MÜDÜRÜ

19 MAYIS’A BAFRALI TAPU MÜDÜRÜ

19 Mayıs Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlunun sinop ili gerze ilçesine atanmasıyla sinop ili gerze ilçe tapu müdürü ihsan sandıkçı 19 mayıs tapu müdürlüğüne atandı.

A+A-

2013-2017 yılları arasında ilçemizde görev yapan Sandıkçı, Sinop il merkezinde de görev yaptı. Görevde kaldığı süre boyunca, Kalite Yönetim Sistemi kuralları çerçevesinde üst düzey hizmet standartlarını yakalayarak, tapu işlemlerinin etik kurallar içerisinde kalmasını sağlayan Sandıkçı, vatandaş memnuniyetini en üst düzeye taşıyarak görevini yaptı.

İhsan Sandıkçı kimdir?

1965 yılında Bafra’da doğan Sandıkçı, ilk ve orta tahsilini Bafra’da yaptı. Daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Tapu ve Kadastro Bölümü ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan Sandıkçı, daha önce Samsun Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde şube müdürlüğü, bölge müdür yardımcılığı ve bölge müdür vekilliği görevlerinde bulundu; Atakum Tapu Müdürlüğü ve Sinop Tapu Müdürlüğü gerze tapu müdürlüğü ,yaptı.son olarak 19 mayıs ilçe tapu müdürlüğüne atandı.ihsan sandıkçı kamu ve vatandaş birlikteliğine örnek bir bürokrat olarak tanılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.