19 Mayıs İlçesinde Devir-Teslim Gerçekleşti

19 Mayıs İlçesinde Devir-Teslim Gerçekleşti

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen devir-teslim töreni ile 6. Olağan kongrede genel merkezin adayı olarak tek liste ile seçime giren Fatih Seven görevi devraldı.

A+A-

 

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde görevi İlçe Başkan Vekili Mehmet Akif Güney’den teslim alan yeni ilçe başkanı Fatih Seven birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Kuruluşundan günümüze kadar partimizin her kademesinde görev yapmış olan Fatih Seven ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;  ‘’ 2001 yılında partimiz kurulduğunda kurucu gençlik kolları başkanı olarak bu kutlu davada aktif rol alan ve bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış olan Fatih kardeşime yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.  Ak Partinin bu büyük davasında bütün dünya mazlumlarının ve mağdurlarının artık bir umut olarak baktığı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin, kadrosunda olmanın ne demek olduğunu kendi içinde özümsemiş arkadaşlarımızın bu kadrolarda yer almaya başlayıp kendi bireysel akraba komşuluk ilişkilerinden doğacak olan beklentilerin dışında bu büyük davaya adalet ölçüsünde yaklaşacak arkadaşlarımızın her geçen kongrede değişik şekilde kadroya katılmasıyla özlediğimiz ve beklediğimiz 2023-2053-2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşacak kadrolar oluştuğunu görmekteyiz. Eski bir ilçe başkanı olarak, bu işlerin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak, Bizlerde hep birlikte omuz omuza vererek yeni göreve seçilen arkadaşlarımızın yanında olacağız ve onlara her zaman destek olacağız. ‘’dedi.

Devir-teslim töreninin ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.