19 Mayıs İlçesi Ak Parti 70. İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

19 Mayıs İlçesi Ak Parti 70. İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

19 Mayıs İlçesi Ak Parti 70. İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleşti

A+A-

19 Mayıs Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti ilçe başkanı Av. İrfan Kalaycı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik ve çok sayıda partili katıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu İlçe Danışma toplantısında yaptığı konuşmada; 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk kez toplandığımız İlçe Danışma meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.dedi.

Vatanımızın dirliği, birliği, bütünlüğü ve gelecek yüz yıllara emin adımlarla kararlı bir şekilde yürümesinin önemine değinen Başkan Topaloğlu;  Allaha hamdolsun görüyoruz ki azizi Türk milleti , Ak Parti teşkilatlarımızın her ferdi bu vatana kanlarıyla, canlarıyla her şeyleriyle sahip olduklarını Türk milleti dirliği ile birliği ile ortaya koyuyor. Aziz milletimizin kutsal değerlerimizin bölünmez bütünlüğü üzerinde hesap yapanların bilmesi gereken şey aziz Türk milletinin bu birlikteliğe sahip olduğu güç bir inanç ve imandır. Bu olduğu sürece asla hedef ve emellerine ulaşamayacaklardır.dedi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine hep birlikte sokaklara çıktıklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, "Kaymakam, garnizon komutanı ve emniyet amirimizle 'neler yapabiliriz' diye görüştük. Daha sonra da 15 Temmuz Millet Meydanı'nda düzenlenen birlik ve beraberlik mitinglerine katılmaya devam ettik. Allah birlik ve beraberliğimize kast edenlere fırsat vermesin" ifadelerini kullandı.

19-mayis-ilcesi-ak-parti-70.-il-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklesti.JPG19-mayis-ilcesi-ak-parti-70.-il-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklesti-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.