19 Mayıs Belediyesi İlçede Yaşayan 50 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

19 Mayıs Belediyesi İlçede Yaşayan 50 Çocuğu Sünnet Ettiriyor

19 Mayıs Belediyesi 8.Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında bu yıl 19 Mayıs ilçesinde yaşayan 50 çocuğu sünnet ettiriyor.

A+A-

19 Mayıs Belediyesi tarafından 15 Temmuz’da yapılacak olan 8. Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali hazırlıkları  tüm hızıyla devam ediyor.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sünnet şöleni kapsamında sünnet olmak için başvuran miniklerin sünnetlerine başlandığını belirtti.

Festival 15 Temmuz’da

      19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; ‘’ 8. Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında bu yıl 50 yavrumuzu sünnet ettiriyoruz. Kayıtlarını aldığımız çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Her gün 5 kişilik gruplar halinde çocuklarımız personelimiz tarafından Bafra Devlet hastanesine götürülerek, sünnetleri yapılıyor. Ülkemiz için dönüm noktası olan 15 Temmuz tarihinde yapacağımız bu şölende hep birlikte bu mutluluk ve heyecanı paylaşmak istiyorum. 2009 yılından bu zamana kadar yaklaşık 850 evladımızı sünnet ettirmenin mutluluğuna eriştik.’’ Dedi.

19-mayis-belediyesi-ilcede-yasayan-50-cocugu-sunnet-ettiriyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.