19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun Miraç Kandili Mesajı;

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun Miraç Kandili Mesajı;

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun Miraç Kandili Mesajı;

A+A-

Mübarek Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içerisindeyiz. Rahmet ve bereketi ile gelen bu aylar içerisinde  kandillerin ayrı bir yeri vardır. İki cihan serveri Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Miraç Gecesi'ni yaşıyoruz. Böyle kutlu  yolculuğa benzer manevi bir yolculuğu insanlarımızın  namazların da dua ilegerçekleştirebileceklerine inanıyoruz.

Böylesine mübarek gecelerde kendimiz, ailemiz ve yakınlarımızın hatta  tüm insanlık için dua etmeliyiz. Bu gece hep beraber İslam âleminin birlik ve beraberliği için, ülkemizin huzur ve selameti için dua edelim. Umulur ki Cenab-ı Hakk'a, yapılan dua ve niyazlar hürmetine bizi merhametinden mahrum etmez. Düşkünlerin kurtulması, hastaların şifa bulması, haksızlıkların ve  huzursuzlukların son bulması için bu gecenin büyük fırsat olduğunu unutmayalım ve bu fırsatı iyi değerlendirelim.

        

Bu vesile ile  tüm 19 Mayıs’lı  hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Miraç kandilini tebrik ediyor; bu gecenin ülkemiz ve tüm insanlık adına hayırlar getirmesini temenni ediyor;

 

Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.

 

Osman Topaloğlu

19 Mayıs Belediye Başkanı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.