18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 103.YIL DÖNÜMÜ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇELENK TÖRENİ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 103.YIL DÖNÜMÜ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇELENK TÖRENİ

Çanakkale Deniz Zaferi 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilçemiz Hükümet Konağı önünde “18 Mart Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunma Töreni” gerçekleştirildi.

A+A-

Törene; Ladik Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Cumhuriyet Savcıları Fatih Gökçe ile Erkut Özçelik, Hakim Esra Coşkun, Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, Emniyet Müdürü V. İlhan Güler, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve Şehit aileleri katıldı.

Tören; Ladik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri çelenklerinin Atatürk Anıtına konulması, saygı duruşunun yapılması, İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk bayrağının göndere çekilmesi ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Kaymakam Emrah Uzun, Şehitlik Defteri’ni imzalayıp, okudu.

Şehitleri Anma töreninin ardından Kaymakam Emrah Uzun ve Belediye Başkanı Selim Özbalcı, protokolle birlikte Şehit Aileleriyle yemekte bir araya geldiler.

Program sonrası basına verdiği demeçte Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Şehitlik, önemi kelimelerle ifade edilemeyecek kadar değerli bir makam. Biz burada huzur içerisinde yaşıyorsak hiçbir zaman borcumuzu ödeyemeyeceğimiz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri bizlere emanet, millete emanet, hepsinden Allah razı olsun. 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri, 19 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da Akpınar Fen Lisesi Konferans Salonu’nda, Ladik İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan program ile devam edecek

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.