Okudan;Teröristlere anladığı dilden konuşmak lazım

Okudan;Teröristlere anladığı dilden konuşmak lazım

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan,

A+A-

artan terör olayları nedeniyle bütün bir Türkiye’nin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, “Devletin son çıkardığı İç Güvenlik yasasını tamamıyla devreye sokmalı ve teröristlere anladığı dilden cevap verilmelidir” dedi.

Teröristler devletin göstermiş olduğu sivillere zarar vermeme hassasiyetine rağmen özellikle de askerimize ve polisimize yönelik hain saldırılarını devam ettirdiğini sert bir şekilde dile getiren Başkan Okudan,“ Artık yeter. Bunlara karşı daha sert tedbirler alınmalı ve anladıkları dilden ve sert bir biçimde karşılık verilmelidir. Çünkü yarın nereye saldıracakları belli değildir. Onun için hükümet Türkiye’nin bu teröristlerden temizlenmesi için ne gerekiyorsa derhal yapmalı ve milleti bu terör belasından tamamen kurtarmalıdır” ifadelerini kullandı.
 
DEVLET BUNLARA HADLERİNİ BİLDİRMELİ
İçimize nifak sokmaya çalışan iç ve dış mihrakların terörü tırmandırmaya devam ettiklerini de sözlerine ekleyen ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, “Kürtlerin hakkını savunduklarını iddia eden örgütlerin de gerçek yüzü tamamen ortaya çıkmıştır. Aklıselim Kürt vatandaşlarımız da bunu görmektedirler. Son zamanlarda gelen şehit haberleri artık milletin sabrını taşırmıştır. Bu terör saldırıları teröristlerin son çırpınışlarıdır.. Ancak umduklarını bulamayacaklardır. Amaçlarının barış olmadığı ortaya çıkan terör örgütüne karşı hükümet gerekenden de fazlasını yaparak, bunlara haddini bildirmelidir” şeklinde konuştu. 
 
BAŞKAN OKUDAN, ‘TERÖRÜ LANETLİYORUM’ 
“Bugün de yüreğimiz yanıyor” diyen ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan,“Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü lanetliyor ve herkesi ayrılıkları bir yana bırakarak teröre karşı dayanışma içerisinde olmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki Türkiye hep birlikte bu zor günlerin de üstesinden gelecektir" diye konuştu.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.