12 FARKLI ÜLKEDEN ÖĞRENCİLER KIZILIRMAK İLKOKULUNDA

12 FARKLI ÜLKEDEN ÖĞRENCİLER KIZILIRMAK İLKOKULUNDA

Kızılırmak İlkokulu İngilizce öğretmenleri Bahar ÇİÇEK KÜÇÜK, Yasemin TÖREN , Nihan ÖNDER’in yürüttüğü “Uzaklardan Misafirimiz Var” projesi kapsamında On-dokuz Mayıs Üniversitesinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler okulumuzu ziyaret ettiler.

A+A-

Mısır,Endonezya, Kenya, Bulgaristan, Afganistan, Somali, Çad, Tunus, Gine, Filistin, Benin, Buruni  gibi 12 farklı ülkeden 22  öğrenci Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretimi  ve Araştırma Merkezi   Müdürlüğü Öğretim Üyesi Murat DELİBAŞ ile birlikte Kızılırmak İlkokulu’na ziyarette bulundular. Gelen misafirlerimizi İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürümüz Yüksel AYDIN, Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ ile birlikte öğretmen ve öğrencilerimiz karşıladı.  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim üyesi Murat DELİBAŞ ve gelen misafir öğrenciler Kızılırmak İlkokulu öğrencilerimizin giydiği  farklı ülke kıyafetleri, gelen misafirlerimizin ülke bayrakları  ve çiçeklerle karşılandı.

4. sınıf öğrencilerimizin derslerine giren misafirlerimiz, sınıflarda  kendi kültürleri ve ülkeleri hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler. Birlikte söyleşi ve ülkeleriyle  ilgili bir afiş çalışması yaptılar. Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ bu proje ile öğrencilerimizde , günümüz evrensel dili olan İngilizce öğrenimine karşı bir farkındalık çalışması ile ilgilerinin arttırıldığını belirtti.

Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ  misafirlerimizin gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  farklı etkinlikler için  de bir araya gelmek istediklerini belirttiler.

12-farkli-ulkeden-ogrenciler-kizilirmak-ilkokulunda-1.jpg12-farkli-ulkeden-ogrenciler-kizilirmak-ilkokulunda.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.